In je vrije tijd is Albron overal te vinden. Of je nu een dagje uit bent of een weekendje weg, wij zijn erbij. Van ontbijt tot diner: onze diverse concepten laten je de hele dag genieten. Dat smaakt niet alleen goed, het draagt ook bij aan een betere wereld. Met onze omvang kunnen we écht het verschil maken.

Samen waardevolle herinneringen maken

Wij verzorgen een complete horeca-ervaring op unieke recreatielocaties. Daar zien we elk moment van eten en drinken als een kans om mensen op een bijzondere wijze te verbinden en samen te brengen.
Onze maaltijden zijn verrijkt met verhalen en smaken die perfect aansluiten bij wat je jouw gasten wilt bieden. Vertrouw op onze expertise om de sfeer te verhogen en het succes van jouw locatie te vergroten.

"Waar we samen een dagje uit of op vakantie gaan, maken we waardevolle herinneringen"

Versterkt jouw verhaal

Waarom zou je voor standaard gaan als juist eten en drinken elk zintuig kan prikkelen? Met veel zorg en aandacht zorgen we ervoor dat alles wat je proeft, ruikt, voelt en ziet het unieke karakter van jouw locatie weerspiegelt en versterkt. Zo vertelt elke hap een verhaal - van restaurant tot thuisbezorging en van bakkerij tot foodtruck.

Op ons kun je bouwen

Wij weten precies hoe we samen eten en drinken bijzonder kunnen maken, zelfs tijdens momenten van wisselende drukte. Ons team van experts en een breed netwerk van getraind horeca-talent staat garant voor kwaliteit en service waar je op kunt bouwen.

Ondernemende partner

We begrijpen dat een geweldige horeca-ervaring direct bijdraagt aan de tevredenheid en omzet van een locatie. Daarom delen we onze expertise en investeren we mee in de ontwikkeling van unieke concepten. Samen ontwikkelen we zo gezonde én trendy menu’s, maar ook de ervaring en locatie eromheen.

Albron in je vrije tijd

Albron in je vrije tijd

Vincent Rainger

Concept developer

Vincent Rainger

Concept developer