Voedselverspilling verminderen: het heilige doel van Dick

Dick focust hij zich op het sterk verminderen van voedselverspilling bij Albron. Een interview met hem, over deze flinke uitdaging.

Op nummer 1 in MT500!

Wij zijn supertrots! Voor het tweede jaar op rij staan wij op nummer 1 in de MT500-lijst van cateraars met de beste reputatie.

Steward-Owned: missie gedreven én betrokken

Albron is een steward-owned organisatie. Wat houdt ‘steward-owned’ precies in? En hoe geeft Albron vorm aan deze bedrijfsstructuur?

Wie voedt de nieuwe kantoortijger?

Kantoortuinen zijn een andere biotoop dan voorheen. Nu hybride de norm is, veranderen de kantoorbezetting en de werktijden. Dat vraagt om een andere invulling van catering.

Stephen Ritz bezoekt LunchMaatjes

Op maandag 11 maart 2024 bracht Stephen Ritz, wereldwijd bekend als oprichter van Green Bronx Machine, een bezoek aan LunchMaatjes.

Albron wint Horecava Innovation Award 2024 met Smaakchef

Met ons voedings- en welzijnsconcept Smaakchef zijn we tijdens de Horecava verkozen tot overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2024!

Verduurzamen is ook een kwestie van puzzelen

Een compleet vegetarisch aanbod, korte ketens, alternatieven voor zuivel: er zijn veel manieren om een bedrijfsrestaurant te verduurzamen. Waar kiest Rijkswaterstaat voor en waarom? En hoe helpt Albron hierbij?

Het Âme Fashion Café

Hoe kan Batavia Stad Fashion Outlet met een horecaconcept op maat meer fashionista’s trekken en ze een passende beleving bieden?

Lagere zorgkosten door vers koken

Om de zorg betaalbaar te houden, moeten we er anders naar kijken. Bijvoorbeeld door te voorkomen dat zorg überhaupt nodig is, door mensen gezond en vitaal te houden. Preventie dus.

Kookworkshop voor patiënten na maagverkleining

Albron en het Franciscus Obesitas Centrum organiseren samen kookworkshops voor patiënten in de nazorg van hun maagverkleining.

Van onbenut talent tot volwaardige kracht

Acht jaar geleden begon Albronner Marissa als cateringmedewerker. Toen ervaarde zij een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Albron groeide ze steeds verder door.

Philadelphia en Albron

Hoe kunnen we bewoners die zorg of extra ondersteuning nodig hebben, meer beleving bieden rond de maaltijdmomenten?

Starbucks

Op welke manier kan Starbucks het businessverloop voorspellen en zo de kwaliteit en het rendement verbeteren?

10 jaar samenwerking tussen IJsselland Ziekenhuis en Albron

Wat startte met het inwinnen van advies bij de bouw van een nieuwe keuken in het IJsselland Ziekenhuis, heeft geleid tot een intensieve samenwerking tussen IJsselland Ziekenhuis en Albron.

Vloeibaar koekje bij de koffie

Als je elke dag een kwart miljoen maaltijden serveert, kun je dan nog oog hebben voor die ene gast? Of voor een kleine groep met bijzondere behoeften en wensen? Ja, dat kan!

Albron wint MT500

Albron is overall het bedrijf met de beste merkreputatie binnen onze sector! Daarmee winnen we de eerste prijs in de MT500 2023!

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Welke samenwerking stelt Albron in staat om inkoopvoordeel te combineren met aandacht voor duurzaamheid?

Eiwitdilemma

Hoe verduurzaam je enerzijds patiëntenvoeding met meer plantaardige ingrediënten, terwijl je anderzijds voldoende eiwitten biedt voor herstel?