Event: New Generation Chef Award

Het is tijd voor een nieuwe generatie chefs. Daarom organiseren we op 11 november samen met The Farm Kitchen The New Generation Chef-verkiezing. En jij kan daarbij zijn!

Utrechtse horeca steunt LunchMaatjes: eerste schoolklas luncht mee!

Ons restaurant The Green House in Utrecht biedt nu de 'LunchMaatje boterham' aan: met elke verkochte boterham voorzien we tegelijk een schoolkind van een gezonde lunch.

Samenwerking met Center Parcs verlengd tot 2035!

Albron en Center Parcs hebben hun succesvolle samenwerking verlengd tot 2035. De komende jaren zal de focus liggen op het verhogen van de gastbeleving en duurzame ontwikkeling van de horecaconcepten op de parken.

Albron en Hutten versterken marktpositie door krachtenbundeling

Albron B.V. is voornemens om Hutten B.V., branchegenoot in bedrijfs-, zorg- en partycatering, over te nemen van eigenaar Bob Hutten. Samen meer impact maken is het doel.

125 jaar impact

Al 125 jaar lang pruttelt sociale impact bij alles wat we doen. Op het werk, in de zorg of in je vrije tijd. Vandaag de dag gaat onze inzet door. Voor onze collega's, onze gasten en de maatschappij.

Diversity Day: proeven van elkaars cultuur

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht waar je vandaan komt of hoe je in het leven staat. Diversiteit zit in ons DNA en dat proef je terug in alles wat we op tafel zetten. Want eten brengt mensen samen en vertelt het verhaal van verschillende achtergronden en culturen.

Whitepaper: De ervaring van vers koken versus kant-en-klare maaltijden

Met meer dan 350.000 mensen die dagelijks afhankelijk zijn van zorg, is het belangrijker dan ooit om het welzijn van bewoners te verbeteren. Voeding speelt hierin een cruciale rol.

Whitepaper: Wat is de financiële impact van vers koken in de langdurige zorg?

Stijgende kosten, personeelstekorten en vergrijzing dwingen zorgorganisaties om slimmer te werken en te besparen zonder kwaliteit te verliezen. Vers koken kan hierbij helpen, maar wat is de financiële impact?

LunchMaatjes: een slim initiatief voor sociale impact

Een gezonde maaltijd is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Elke dag gaan er in Nederland kinderen met honger en zonder gezonde lunch naar school. Dat moet anders. Daarom hebben we LunchMaatjes omarmd.

Voedselverspilling verminderen: het heilige doel van Dick

Dick focust hij zich op het sterk verminderen van voedselverspilling bij Albron. Een interview met hem, over deze flinke uitdaging.

Op nummer 1 in MT500!

Wij zijn supertrots! Voor het tweede jaar op rij staan wij op nummer 1 in de MT500-lijst van cateraars met de beste reputatie.

Steward-Owned: missie gedreven én betrokken

Albron is een steward-owned organisatie. Wat houdt ‘steward-owned’ precies in? En hoe geeft Albron vorm aan deze bedrijfsstructuur?

Wie voedt de nieuwe kantoortijger?

Kantoortuinen zijn een andere biotoop dan voorheen. Nu hybride de norm is, veranderen de kantoorbezetting en de werktijden. Dat vraagt om een andere invulling van catering.

Stephen Ritz bezoekt LunchMaatjes

Op maandag 11 maart 2024 bracht Stephen Ritz, wereldwijd bekend als oprichter van Green Bronx Machine, een bezoek aan LunchMaatjes.

Albron wint Horecava Innovation Award 2024 met Smaakchef

Met ons voedings- en welzijnsconcept Smaakchef zijn we tijdens de Horecava verkozen tot overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2024!

Verduurzamen is ook een kwestie van puzzelen

Een compleet vegetarisch aanbod, korte ketens, alternatieven voor zuivel: er zijn veel manieren om een bedrijfsrestaurant te verduurzamen. Waar kiest Rijkswaterstaat voor en waarom? En hoe helpt Albron hierbij?

Het Âme Fashion Café

Hoe kan Batavia Stad Fashion Outlet met een horecaconcept op maat meer fashionista’s trekken en ze een passende beleving bieden?

Lagere zorgkosten door vers koken

Om de zorg betaalbaar te houden, moeten we er anders naar kijken. Bijvoorbeeld door te voorkomen dat zorg überhaupt nodig is, door mensen gezond en vitaal te houden. Preventie dus.

Kookworkshop voor patiënten na maagverkleining

Albron en het Franciscus Obesitas Centrum organiseren samen kookworkshops voor patiënten in de nazorg van hun maagverkleining.

Van onbenut talent tot volwaardige kracht

Acht jaar geleden begon Albronner Marissa als cateringmedewerker. Toen ervaarde zij een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Albron groeide ze steeds verder door.

Philadelphia en Albron

Hoe kunnen we bewoners die zorg of extra ondersteuning nodig hebben, meer beleving bieden rond de maaltijdmomenten?

Starbucks

Op welke manier kan Starbucks het businessverloop voorspellen en zo de kwaliteit en het rendement verbeteren?

10 jaar samenwerking tussen IJsselland Ziekenhuis en Albron

Wat startte met het inwinnen van advies bij de bouw van een nieuwe keuken in het IJsselland Ziekenhuis, heeft geleid tot een intensieve samenwerking tussen IJsselland Ziekenhuis en Albron.

Vloeibaar koekje bij de koffie

Als je elke dag een kwart miljoen maaltijden serveert, kun je dan nog oog hebben voor die ene gast? Of voor een kleine groep met bijzondere behoeften en wensen? Ja, dat kan!

Albron wint MT500

Albron is overall het bedrijf met de beste merkreputatie binnen onze sector! Daarmee winnen we de eerste prijs in de MT500 2023!

Duurzaam inkoopvoordeel met Victoria Trading

Welke samenwerking stelt Albron in staat om inkoopvoordeel te combineren met aandacht voor duurzaamheid?

Eiwitdilemma

Hoe verduurzaam je enerzijds patiëntenvoeding met meer plantaardige ingrediënten, terwijl je anderzijds voldoende eiwitten biedt voor herstel?