Bij Albron zien we eten en drinken op het werk als een kans om te verbinden en te inspireren, perfect afgestemd op het unieke karakter van elk team. Van de dagelijkse lunch tot inspirerende bites - onze unieke aanpak en slimme menu's zorgen ervoor dat iedereen, elke dag weer, zin heeft om aan te schuiven.

Albron creëert jouw
sterke community

Eten op het werk is meer dan de noodzakelijke vitaminen; het is het kloppend hart van samen werken. Onze slimme, verrassende menu's en gepersonaliseerde eetoplossingen zijn speciaal ontworpen om iedereen aan tafel te krijgen.
Of je nu trek hebt in een koffie to go of uitkijkt naar een uitgebreide lunch, wij maken het eten zo persoonlijk dat niemand het wil missen. Het gaat natuurlijk om lekker eten en drinken, maar ook om een kans om samen te komen, ideeën te delen en de teamspirit te versterken.

“Eten op het werk
dat net zo uniek is
als jouw team”

Ontdek jullie eigen smaak

Op basis van de unieke mix van wensen en mensen bepalen we samen de combinatie van smaken en ervaringen die perfect bij jullie community passen. Van klassieke favoriet tot de nieuwste trend, volledig duurzaam of perfect voor extra hardwerkende collega's en van voedzame lunch tot gezonde bites de hele dag door.
Met onze Foodmood Monitor brengen we jullie unieke voorkeuren in kaart en creëren we een slim menu dat naadloos aansluit bij de dynamiek van jouw medewerkers.
Met de YUMMY-app is feedback geven vervolgens heel eenvoudig; wij luisteren en passen aan als het nodig is. Zo serveren we niet alleen wat lekker is, maar zorgen we ook steeds weer voor inspiratie en verbinding.

Beweeg met je mee

We zorgen ervoor dat jullie eetervaring net zo dynamisch en aanpasbaar is als jullie werkritme. Omdat we werken met flexibele modules die je aan en uit kunt zetten, spelen we steeds in op veranderende eetmomenten en behoeften van bijvoorbeeld verschillende generaties.
Dat geldt voor elk moment van de dag. Met onze banqueting app bestel je moeiteloos alles wat je nodig hebt voor een vergadering of evenement. Dankzij onze Smart Fridge en bezorgoplossingen en Grab&Go wand is er altijd een heerlijke, gezonde snack binnen handbereik. En is het op een bepaalde dag rustiger? Met Buurtboer lunch je gezellig samen aan tafel.

Direct zichtbare impact

We denken slim na over duurzame en gezonde recepten. We gebruiken onze kennis en data over wat mensen lekker vinden om hen betere keuzes te helpen maken. En omdat het aanbod op maat is, gooien we veel minder weg. Met toegang tot een persoonlijke real-time Impact Monitor zie je direct wat de impact is die we samen maken.

Slimme oplossingen

Inspiratie

Albron op het werk

René van Dijk

Consultant

René van Dijk

Consultant