Eten is een belangrijk onderdeel van de zorg. Bij Albron zorgen we er daarom voor dat iedereen zich op zijn sterkst voelt. Met lekker en gezond eten en drinken afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften van patiënten, personeel en gasten in het ziekenhuis. En met de kracht van gezellig samen aan tafel zorgen we ook voor lekker en gezond eten en drinken op woongroepen in de kleinschalige zorg.

Zorg voor beter eten

Als je goed eet, herstel je sneller. Bij Albron zorgen we er daarom voor dat iedereen zich op zijn sterkst voelt.
Onze passie voor gezonde voeding gaat verder dan alleen voeden; het is onze missie om smaak en zorg samen te brengen. Van speciale gerechten voor wie moeite heeft met kauwen tot eiwitrijke maaltijden die bijdragen aan kracht en herstel. Ontdek hoe wij met innovatieve combinaties en praktische tips de eetervaring in de zorg persoonlijk maken, zodat elke hap bijdraagt aan welzijn en een sneller herstel.

“Eten in de zorg brengt mensen samen wanneer het ertoe doet”

Voorop met eiwitten

Eiwitten zijn essentieel voor herstel, maar dan moet je er wel zin in hebben. Daarom ontwikkelen we samen met chefs en voedingsdeskundigen smakelijke, eiwitrijke recepten die helpen bij het aansterken. Zo zorgen we er samen voor dat steeds meer patiënten genoeg eiwitten binnenkrijgen om te herstellen.

Gezond ontspannen

We zorgen in het ziekenhuis voor plekken om samen of alleen tot rust te komen. Met eten en drinken dat goed is voor lijf en geest. Niet alleen belangrijk voor patiënten, maar ook voor hun vrienden en familie en de zorgmedewerkers die elke dag weer heel veel van zichzelf geven.

Voel je thuis bij Smaakchef

Een bewonersgroep voelt als thuis dankzij Smaakchef. Een vertrouwd gezicht die precies weet wat de bewoners wel en niet lekker vinden. Die hen laat meebeslissen over de maaltijden, meehelpen met koken of de tafel dekken, een praatje maakt, of bewoners gewoon laat genieten van de geur van een verse, gezonde maaltijd. Zo hebben zorgmedewerkers hun handen vrij en genieten de bewoners van eten dat met aandacht voor hen is bereid.

Slimme oplossingen

Inspiratie

Albron in de zorg

Johan Melein

Commercieel directeur Zorg

Johan Melein

Commercieel directeur Zorg