Stap binnen bij onze personeels- en bezoekersrestaurants in ziekenhuizen en ontdek een wereld waar lekker eten samengaat met zorg voor ieders welzijn. Hier draait alles om mensen, om jou. Vol smakelijke broodjes, voedzame salades en geurige koffie.

Gezond genieten: eten en drinken als preventie 

Frituursnacks in een ziekenhuis? Dat vinden wij niet oké. Maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten! Proef heerlijke en voedzame opties zoals verse fruitsalades, smakelijke soepen, ambachtelijk belegde broodjes en voedzame maaltijdsalades. Met ons gevarieerde en gezonde aanbod maken we gezond eten net zo lekker en toegankelijk als het hoort te zijn.

Gezond genieten: eten en drinken als preventie

Frituursnacks in een ziekenhuis? Dat vinden wij niet oké. Maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten! Proef heerlijke en voedzame opties zoals verse fruitsalades, smakelijke soepen, ambachtelijk belegde broodjes en voedzame maaltijdsalades. Met ons gevarieerde en gezonde aanbod maken we gezond eten net zo lekker en toegankelijk als het hoort te zijn.

Vers en gezond, elke dag opnieuw

We werken dagelijks aan gezondere keuzes in ons assortiment. Zo serveren we onze eigen bouillon met veel minder zout, wat jaarlijks bijna 2000kg zout bespaart! Gasten zien meer groente en fruit in ons aanbod en kunnen zelf hun kwark verrijken met toppings zoals noten en fruit.

Pit: de Kracht van Eten

Ons restaurant Pit is met zorg ontworpen voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Het biedt een positieve, lichte sfeer en serveert voornamelijk verse gerechten, ter plaatse bereid, die een positieve invloed hebben op de gezondheid en vitaliteit van iedereen. Bij Pit draait alles om de Kracht van Eten.

Inspiratie

Albron in de zorg

Johan Melein

Commercieel directeur Zorg

Johan Melein

Commercieel directeur Zorg