Albron is altijd dichtbij. Of je nu flexibel werkt, een dagje uit bent of gewoon in de buurt bent, we zijn er met een breed scala aan concepten om elke gast de hele dag door te verrassen. Van de bekende koffieketen Coffeecompany, tot sociale ondernemingen zoals Brownies&downieS, en innovatieve circulaire concepten zoals The Green House. Voor elk type gast is er een passende horeca-ervaring in de winkelstraat.

Bouwen aan levendige communities

Als betrouwbare partner van gebiedsontwikkelaars brengen we onze merken samen op zowel nieuwe als vertrouwde locaties om warme, uitnodigende ontmoetingsplekken te creëren.
Elke plek die we samen ontwikkelen is een uitnodiging om te genieten en te verbinden, de hele dag door. Of het nu gaat om een kop koffie in de ochtend of een borrel na het werk, je bent altijd welkom.

"Waar we samen een kop koffie drinken, ons brood halen, lunchen, borrelen en dineren ontstaat een levendige community"

Familie van merken

Ons portfolio bestaat uit een veelzijdige familie van sterke en inspirerende horecamerken. Merken die niet alleen bekendstaan om hun gastvrijheid, maar ook om hun sociale hart. Met dit portfolio hebben we alles in huis om mensen op elk moment van de dag te verwelkomen. En we breiden onze familie steeds verder uit met verrassende nieuwe merken.

Vertrouwde partner

Wij weten wat het betekent om eten en drinken grootschalig aan te bieden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van merkontwikkeling en -exploitatie kunnen we snel en effectief de perfecte horecalocaties introduceren. Zo bouwen we aan plekken die van ’s ochtends tot ’s avonds leven.

Sterk netwerk

Onze kracht ligt in ons uitgebreide netwerk. Het stelt ons in staat om unieke merken en innovatieve ideeën door heel Nederland te verspreiden. Onze slimme aanpak van het efficiënt omgaan met onze bedrijfsmiddelen en een landelijke pool van talent zorgt ervoor dat we snel, efficiënt en effectief kunnen opereren.

Albron in de horeca

Albron in de horeca

René Rijpkema

Business Development Manager

René Rijpkema

Business Development Manager