Stijgende kosten, personeelstekorten en vergrijzing dwingen zorgorganisaties om slimmer te werken en te besparen zonder kwaliteit te verliezen. Vers koken kan hierbij helpen, maar wat is de financiële impact?
Wat betekent de keuze voor vers koken in jouw zorgorganisatie? We duiken in de financiën, het welzijn én de ervaring van bewoners.
Met ons voedings- en welzijnsconcept Smaakchef zijn we tijdens de Horecava verkozen tot overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2024!
Om de zorg betaalbaar te houden, moeten we er anders naar kijken. Bijvoorbeeld door te voorkomen dat zorg überhaupt nodig is, door mensen gezond en vitaal te houden. Preventie dus.
Hoe kunnen we bewoners die zorg of extra ondersteuning nodig hebben, meer beleving bieden rond de maaltijdmomenten?
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.