Van visie naar impact op eten en drinken in de zorg. Ons zorgcatering projectmanagementteam verbindt visie met uitvoering.

Advies en (operationele) implementatie

Ons zorgcatering projectmanagementteam verbindt visie met uitvoering. Wij ondersteunen zorgorganisaties met:
  • Duurzaamheidsprojecten
  • Draagvlak creëren in organisatie door onderzoek en communicatie
  • Gezond aanbod naar richtlijnen Goede Zorg Proef Je
  • Kostenreductie en financieel inzicht
  • Vermindering werkdruk door procesverbetering op voeding
  • Terugdringen van verspilling
  • Trainingen voor personeel

Advies en (operationele) implementatie

Ons zorgcatering projectmanagementteam verbindt visie met uitvoering. Wij ondersteunen zorgorganisaties met:
  • Duurzaamheidsprojecten
  • Draagvlak creëren in organisatie door onderzoek en communicatie
  • Gezond aanbod naar richtlijnen Goede Zorg Proef Je
  • Kostenreductie en financieel inzicht
  • Vermindering werkdruk door procesverbetering op voeding
  • Terugdringen van verspilling
  • Trainingen voor personeel

Van visie naar verandering

Wij helpen zorgorganisaties bij het ontwikkelen van een heldere voedingsvisie én zorgen dat die werkelijkheid wordt op de werkvloer. Geen dikke rapporten die in een la verdwijnen, maar concrete werkprocessen, doelgerichte trainingen en toepasbaar beleid. Echte verandering, direct merkbaar voor medewerkers, bewoners en de organisatie.

Zorgadvies met smaak en impact

Bij ons krijg je het beste van twee werelden: onafhankelijk, strategisch advies én de uitvoeringskracht vanuit zorgcatering.
We combineren denkkracht met doenkracht. Dankzij de samenwerking met diëtisten, chefs, conceptontwikkelaars, inkopers en trainers uit ons zorgteam, zorgen we dat jouw voedingsbeleid niet alleen goed klinkt op papier, maar ook werkt in de praktijk.

Inspiratie

Albron in de zorg

Ruud Homan

Operationeel directeur Zorg

Ruud Homan

Operationeel directeur Zorg