TT Assen

Hoe kan TT Assen met zijn diverse evenementen en doelgroepen meer controle krijgen over de catering, terwijl tegelijkertijd de beleving voor de gasten wordt verbeterd?

Bandenrubber ruiken

WK Superbikes, British Super Bikes, het Truckstar Festival, MotoGP: het circuit in Assen trekt met verschillende evenementen veel bezoekers. Het circuit zocht een ervaren regisseur op het gebied van eten en drinken, die makkelijk schakelt tussen kleine en grote evenementen en tussen de diverse doelgroepen: van vips tot het massale publiek. Een partij die voor de lange termijn meedenkt, ontwikkelt en investeert. Dat werd Albron. 
De samenwerking startte direct met het verbouwen en vernieuwen van de permanente locaties voor publiekscatering en in het hart van het circuit verrees het Paddock Restaurant, waar gasten het gehele jaar door gebruik van kunnen maken. En waar ze op het terras letterlijk het bandenrubber kunnen ruiken.

Een flinke impuls

Een andere bijzondere plek werd de Legends Club, waar genodigden zich door de inrichting omringd voelen door de levende legendes van het TT Circuit. Een exclusieve lounge met zicht op de start en finish, de paddock en de hoofdtribune. Ook de publiekscatering gaf Albron een flinke impuls met een slim schaalbaar concept waarvan servicesnelheid, kwaliteit en variatie de belangrijkste ingrediënten zijn. Inmiddels verzorgt Albron alle horeca van TT Circuit Assen. Uit de praktijk blijkt ook dat steeds meer bezoekers van de verschillende concepten gebruikmaken.

“De totaalbeleving op een TT-Dag wordt steeds belangrijker. Naast de sensatie van het racen is goede catering ontzettend belangrijk. Met Albron hebben we een actieve cateraar die goed inspeelt op de diversiteit binnen het TT Circuit. Van grote tot kleinere evenementen en van VIP-restaurant tot foodtrucks.”

Peter Oosterbaan - Directeur TT Circuit

Albron in je vrije tijd

Vincent Rainger

Concept developer

Vincent Rainger

Concept developer