Live-uitzending: De impact van vers koken in de langdurige zorg

Wat betekent de keuze voor vers koken in jouw zorgorganisatie? We duiken in de financiën, het welzijn én de ervaring van bewoners. 

Stel je eens voor: bewoners die elke dag kunnen genieten van verse warme maaltijden. Dat klinkt goed, maar maakt het ook een verschil voor hun welzijn én voor jouw zorgorganisatie? 
Tijdens deze live-uitzending duiken we in de wereld van vers koken in de zorg. We delen onder andere de resultaten van twee onderzoeken die recent zijn uitgevoerd én gaan in op ervaringen uit de praktijk met vers koken! 
De financiële impact van vers koken – Wat kost het écht, en wat levert het op? Wenda Linthorst van Keukentijgers heeft het uitgezocht. Samen met 14 zorgorganisaties is in beeld gebracht hoe het eten & drinken is georganiseerd.
De ervaring van maaltijden en relatie met emotioneel welzijn – Hoe verschillen vers koken vs. kant-en-klaar maaltijden in hun effect op bewoners? Dit onderzoek geeft je de antwoorden. Het onderzoek is uitgevoerd door Ellen Willemsen (studentonderzoeker vanuit Maastricht University) in woongroepen van 4 zorgorganisaties.

 Live-uitzending

 Datum: woensdag 25 september

 Tijd: 10.00 - 11.30 uur

 Locatie: online 

 Kosten: gratis 

Aan tafel

Pepijn van Gestel - directeur Cordaan
Wenda Linthorst - mede-initiatiefnemer Keukentijgers
Ellen Willemsen - consultant Zorg / student-onderzoeker Albron
René Correljé - regionaal facilitair accountbeheerder Careyn
Jan-Willem IJsendoorn - regiomanager Albron

Voor wie?

Werk jij als bestuurder, beleidsmaker, facilitair manager, locatiemanager of diëtist in de zorg? Dan is deze live-uitzending interessant voor jou! 
Meer informatie of vragen over de live-uitzending? Mail ons: [email protected] 

Terugkijken

Benieuwd naar de live-uitzending van woensdag 25 september?
Binnenkort is de opname beschikbaar!